Jag fattar inte

Jag fattar inte varför folk fortfarande intresserar sig för Amy Winehouse. Hon är ful som stryk, hennes musik suger och hon har noll karisma. Är det bara för att hon tar droger som hon är känd? För i så fall finns det ett antal personer som borde vara minst lika kända om inte mer. Om vi bodde i en rättvis värld det vill säga...

Är det någon som läser det här?

Om det inte är det kan jag ju lika gärna skriva att jag är kär i två pers samtidigt! Deru, slår dom flesta!

Dunk dunk dunk

Fan vad mätt jag är, tur att det är ett år tills nästa julbord...
Vi hade stor famlijesammankomst idag, morsans killes barn och deras respektive och barn kom på besök och vi åt oss fördärvade och spelade sällskapsspel till långt in på natten. Fick även äntligen min mp3-spelare utbytt, det är schysst att känna folk som jobbar på Elgiganten.

TEXT STAMP

Fan vad jag slits! Jag har inre strider av sällan skådat slag, och jag vill att båda sidor ska vinna. Jävla huvud!
Bara Åman förstår, tack kompis!

God jävla jul

Tja, nu har dagen kommit. Men jag lyssnar inte på julmusik, jag lyssnar på Metallica. Jag gillar det bättre helt enkelt.

Om en timme ska jag kolla på Kalle Anka, sen ska jag äta julmat och sen få en eller två julklappar. Sen ska jag kolla på Karl-Bertil. Sen ska jag sova. Det är min jul det, och jag älskart!

Sömnproblem någon?

Rickard messade mig igår kväll och frågade om jag ville hänga med ut. Klart jag ville sa jag och gick ut och mötte honom. Vi spatserade runt i Rimbo i gott och väl en timme och pratade om ditten och datten. Alltid lika trevligt med honom.
Sen när jag kommer hem så har dom låst dörren och jag blir tvungen att knacka på syrrans fönster. Hon blir aslack och vägrar öppna. Lite dumt att gå upp och låsa dörren om man inte vill gå upp igen och öppna den. Dom säger att dom är rädda för inbrott men eftersom det inte har varit ett enda inbrott i vårt kvarter på över tio år så är jag inte så orolig.
Sen så klagar hon på att hon vaknar hela tiden av att jag går utanför hennes dörr. Låt mig säga en sak, att om man sover så jävla dåligt att man vaknar av att någon GÅR utanför dörren kanske man ska gå till apoteket och fråga om hjälp...
Det finns en del medel som skulle kunna hjälpa dig.

One

Julafton imorgon. Men ingen snö. Helgerån! Men vad begär jag, tre meter snö och tjugo minus? Ja.
Men det går ingen nöd på mig än så länge, Metallica och Ebba Grön är bättre och viktigare än snö. Ska bara kirra lite risgrynsgröt och glögg så behver jag inget annat. God Jul på er!

Vilken helg...

In till Ståkkålm skulle jag, åka trick skulle jag, hem till Nisse skulle jag.

Träffade Marielle på Ropsten vilket var trevligt, satt på Lidingöbanan och pratade sex, till stor förnärmelse hos mannen bredvid. Sen så kom jag hem till Nisse, satt mest i hennes rum och kollade på Futurama, Dexters Lab och film. Sen kom Carro förbi och vi gav oss ut på en promenix. Det var kallt och blåsigt men vafan, vill man ha motion får man lida lite. Vi gick till Statoil och köpte lite käk och sen gick vi hem igen. Carro skulle hänga med sina fem pojkvänner och måla nåt skit på nån vägg men Nisse och jag pallade inte så vi gick upp till henne och kollade på mer Futurama.

Sen vaknar man på söndagen lika trött som när man lade sig, det har blivit ett slags naturligt tillstånd för mig nu: Att vara trött hela tiden. Vi tillbringade dagen med att dega och kolla på Futurama. Sen åkte jag hem, på Sevriges sämsta buss. Hälsade på Friidas hus och så. Mjao...

Are pullig the strings...

Jag sov tretton timmar inatt. Äntligen! Jag har längtat efter en god natts sömn i evigheter.
Imorgon bär det av till Liiiiidingö igen för att hänga och ditten och datten.
Ja, vill ni veta något mer får ni fan fråga snällt!

Det är mitt liv och jag gör jag vill!

Igår natt så låg jag sov vanligt och inte kunde sova. Jag kliade mig lite förstrött på benet och kom att tänka på räkmackor.
Höll på att dö, jag ville bara ha en räkmacka där och då! Usch, måste äta.

Jag vill skriva massor med smarta grejer

Men jag kan inte. Eller jag kan säkert om jag ger mig fan på det. Men jag har svårt att få ner mina tankar på papper (eller in i en dator), jag trivs mycket bättre med att sitta runt ett bord och prata, kanske med en öl eller två. Men tyvärr så kan man inte ha sådana samtal över nätet. Msn finns ju visserligen men det är inte riktigt samma sak, möjligen som man skaffar en webcam och mikrofon antar jag. Men det är ändå inte samma sak som att sitta i samma rum som personen man pratar med.  Jag skulle kunna skriva ett aslångt inlägg om en sjukt massa saker och jag skulle ändå inte få med ens hälften av vad jag vill, just pga. skrivspråkets begränsningar. När jag pratar kan jag avbryta meningar när som helst, använda helt absurda uttryck och gester, tonfall och antydningar. Något som inte går alls i en skriven text. Jag kan visserligen göra ord kursiva för att markera att här vill jag ha något slags tonfall, men vilket är upp till den som läser.

Sammanfattningsvis: Man skulle ha en klubb med smarta människor, öl och mjukost istället för en blogg. Tror jag...

Röj!

Jarå, det var mosh, röj och full fräs igår. Koncentrationssvårigheterna och The Junkies skakade sönder huset. Alla var där och hejade på oss, eller tja... Alla pluttungar gick ut ur lokalen när dom fick höra att det var ROCK vi körde. Herregud, det kan man ju inte lyssna på!

Men vi hejade på varnadra och var nöjda med det. All gick super tills under vårat extranummer då Hjalle flög bakåt ur moshen och hans bakhuvud mötte Dannes näsa så den bröts... Blod överallt, näsan var helt vikt och Danne bara garvade. Precis som det ska vara alltså!

Dags att kluddra ner nåt igen då...

Jag är putt. Min dator tycks leva för att kuka ur, igår gick strömmen i den också. Så nu måste jag köpa en massa nya delar och grejer. Finemang...

Äh, ingen bryr dig väl.

A

Det vill bara bli korta inlägg fulla med meningslöst skit nuförtiden. Bloggen börjar påminna om min gamla dagbok på RS...
Men jag har inget att skriva om, inget händer i mitt liv värt att nämna här. Det tragglar på som vanligt.

Min dator har så tröga tangenter att det ser ut som om jag är dum i huvudet när jag skriver, varannat tryck måste upprepas. Tjockt irriterande...

Åman och jag bildade en egen liten filosofiklubb bak i bussen på vägen hem idag, samtalet lät nog rätt bängt för alla runt om men sånt skit, orka bry sig om det.

Det lät som att en astreoid flög över mitt hus idag, först mullrade det högt som satan, som om en plogbil åkte runt på taket och plogade takpannor och sen lät det som ett jetplan drog på efterbrännarna och sprängde ljudvallen. Undrar vad det var...

Only wanna turn, only wanna turn me on!

Nudlarna kokar, AC/DC spelar, jag diggar. Vad kan bli bättre?
Jo, jag ska träffa folk senare. Och spela musik. Deru!

Åh...Åh!

Vad mätt jag är. Och trött. Och repsugen... Imorgon kör vi!
(korta inlägg är grejen)

Usch!

Ja, det gick inte så planerat igår direkt. Men det var kul innan och efter katastrofen iallafall. Vi får göra om dom två bitarna!

Mer meningsfullt skit

Jag undrar, det dundrar... Jan fes. Hähä!

Gjorde just en fetingstor undersökning på Bilddagboken, mest för att slå ihjäl tio minuter... Svarade på en massa frågor om vad jag gjorde, vad jag tyckte om stället jag bodde på och vad jag trodde om Sveriges framtid. Det blev mest en massa ettor...
Jag har ont i knät! Har haft så sen i tisdags men inte nämt det för någon. Men det gör helt förbannat ont när jag vrider till, ibland. Så jag försöker att inte göra det. Nu märker jag att det här inlägget börjar bli rätt tråkigt att läsa så jag slutar tala om mina krämpor och går över till något roligare.

Nämligen: Koncentrationssvårigheterna. Hjalles, Robins, Jakobs och Dennis band och det enda punkbandet jag känner till som har med en trumpet. Dom ska lira samma kväll som oss så kom och se dom. Annars hälsar dom på, och du vill inte ha en gäng arga punkare i din trädgård... Om du är rädd om rosorna d.v.s

En sån som står och glor!

Staten ska ge fan i när jag vill dö! Jävla lagar om cykelhjälmar och skit.

I årtusenden har männiksor utan hjälm cyklat in i skaker och dött och på så vis har vi långsamt utvecklats till en art som cyklar rakare och rakare. Nu lägger sig regeringen i och skapar på så sätt en art som cyklar lite hur som helst... Är det vad Darwin ville tror ni!? Nej, nån måtta får det fan vara!

Big Mick

Betnér var så bra man kan bli, men jag tänker inte berätta något av vad han sa. Har jag pröjsat för att få höra honom ska fan inte ni få nåt gratis!

Sen var jag så förbannat hungrig att jag gick på donken för första gången sen i nian. Och jag som jag mådde sen då...
Har man inte ätit där på fyra år så har kroppen tydligen vant sig att funka utan skit i systemet, så när jag sänkte en Big Mac så reagerade den som om det vore bajs jag ätit. Blä...

Idag städade jag mitt rum, det var ett tag sen. Städade också köket, och lite vid datorn. Full renlighet!

(Jag vet inte varför jag skrev det där sista, men det andra såg så lite ut... Förlåt!)
 

En sån här igen då...

1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
Hade just flyttat till Rimbo, gick i trean och kämpade med det. Annars var jag väl mest en vanligt skitunge.

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
Hade fullt upp med att deppa ihop, kämpade med UF-företaget och mådde skit! Det har blivit bättre...

3) FEM SNACKS DU GILLAR
Chilinötter. Musik. Vänner. Sommrar. Pengar.

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:
Alla på två första och andra Ebbaplattan. Sen typ ett par hundra till, om jag får lyssna samtidigt d.v.s

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJONÄR:
Bjuda på öl, festa, slöa, hjälpa, röja! 

6) FEM DÅLIGA VANOR
Lyssnar på Rock, det tycker många är en ovana. Rapar. Säger inte förlåt om jag nuddar nån. Tänker mycket. Tänker kritiskt.

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
Dricka öl. Spela musik. Hänga. Prata. Tänka

8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:
Linne. Rosa Skjortor. Gördel. Nätbrynja. Klänning.

9) FEM FAVORITLEKSAKER:
Spade. Hink. Dinosaurier. Guitar Hero. Kuddar.

Mord i Mina Tankar

Det är rikitigt jävla skitväder ute. Tö, slask, regn, blött, grått... Och det måste jag gå ut i, men vad gör man inte för kärleken?
Idag är planerna att först åka in och repa arslet av mig och sen in till Ståkkålm för att se Magnus Betnér, det låter väl kul så säg?

En sak jag märkt på senare tid är att jag har svårt att bli glad. Eller, snarare att jag har svårt att uppskatta grejer. Typ...
För jag fick ju en nya, fräsig kamera i förrgår. Och jag blev verkligen jätteglad över den, få inte för er något nu. Har önskat mig en i eveigheter.
Men samtidigt känner jag att jag hade nog kunnat klara mig fint utan en ny kamera, jag hade nog klarat mig med att se Betnér på TV, jag måste inte ha allt bra.
Är det så att jag insett att saker och sånt inte betyder lika mycket som man tror, är det så att jag uppnått ett slags högre buddisktiskt tillstånd? Eller har jag blivit känslomässigt bortdomnad och kan inte känna glädje?
Jag hoppas nog på alternativ ett...

Inget nytt att rapportera

Topic...

RSS 2.0