Vågor

Har gått upp tidigt med Leon och nu tittar jag på en dokumentär om monstervågor. Jajävlar.

Seg morgon

Leon sitter och kvittrar i babysittern och jag pruttar med tungan åt henne. Historiens roligaste grej tycker hon.

Är uppe tidigt och kollar lite lägenheter och rensar i mejlen, får ju typ femtio orelevanta mejl på varje viktigt så det är viktigt att hålla neat unt tidy i inkorgen.
Gabbi sover fortfarande, det ska hon få göra tills hon vaknar gullepluttan.

Har nu inga pengar över huvud taget, men på fredag blir det barnbidrag, då kan vi köpa mat iaf. Tur att vi bunkrade upp med blöjor och barnmat i förväg.

Läbbigt

Fick en flaska vin på jobbet idag av en tacksam kille, hittade nämligen hans bilnnycklar i soprummet förra veckan Trevlig prick!
Leon bajsade sin första bajskorv idag, hon grät av ansträngningen. Pluttbäbis.

Gabbi mår inte så bra, ont i magen och massa andra besvär. Ska försöka få iväg henne till en doktor inom kort. Orolig förna.

Oklart slut.

Jag ser inte tangentbordet, därför tänder jag lampan.

Nu sover alla utom jag. Gabbi snusar sött i sängen och Leon sover i sin insats. Endast Hippien är vaken.

Igår var vi på bröllop, min kusin Annelie och hennes pojk Alireza gifte sig med pompa och ståt. Festade till klockan halv fyra så jag är lite trött, och konstigt nog har jag varit extremt törstig hela dagen. Gabbis morsa passade Leon så vi kunde få en dag för oss själva och det tog vi vara på, genom att sova. Småbarnförälder FTW.
Funderar på att gå och lägga mig nu, men vill inte väcka Gabbi som äntligen lyckats sova. Ska nog kolla på One Piece istället.

Imorgon ska jag: Baka äppelpaj!

Pust

Vilken dag igår, var inte hemma förän två. Nu har jag sovit alldeles för lite men är uppe med tuppen för att gå på bröllop. Wish me luck.

hiphopjonas

i smyg.

Jag har ont i knäna!

Hemma tidigt idag, skönt! Trött och sliten och sjukt kåt. Härlig kombo, eh?
Kollar på Scrubs med Gabbi och går igenom dagens strapatser över en macka med mjukost. Tomatsmak!
Leon sover som vanligt vid den här tiden så jag får inte gulla förän imorgon! I am dissapoint!
Var på halvårskoll med henne idag och allt var så bra så bra. Känner mig som bästa pappan någonsin.

Annat av intresse: Bet mig i kinden idag.

Meh! Måste jag stå på knä!?

Hemma igen efter en extremt långsam dag på jobbet. Ett bord i timmen fram till tio, det blev mycket stå och snacka. Inte för att det är något fel med det, men man somnar ju typ. Sen hem och pussa på tjejerna, men Leon sov så det får bli imorgon. Spelade lite Just Cause 2 och sen ner i bingen och blogga samtidigt som man blir avsugen.

Hippie ut.

Rookie igen

Första dagen på jobbet efter semestern och man var ju helt bortkollrad. Det mesta satt i muskelminnet men man gick ju fel ett par gånger och ibland stod man bara som ett fån och visste inte vad man skulle göra.
Henke var tillbaka efter fyra månader i Thailand och han hade en del att berätta. Har saknat honom lite, skönt att han är hemma igen, snuskhummern. Annars gick det som vanligt. Nu är jag trött i fötterna!

Göra rätt för sig

Jag gillar inte planka.nu. Tycker att dom är naiva, svart&vittseende idealister. Hur kan man på fullaste allvar tro att man kan göra något billigare och bättre genom att inte betala för det? Ja, SL-kort är jävligt dyra, men det är mat, husrum och kläder också. Med deras logik borde det alltså vara helt okej att gå in på Hemköp pch plocka på sig vad man vill och bara promenera ut genom dörren. "Alltså, mat och att kunna äta är faktiskt typ en mänsklig rättighet, så... öh... jag borde inte behöva betala för det."
Det är ju bara helt galet! Att gratis kollektivtrafik på något sätt skulle vara en självklarhet som alla har rätt till. Det finns folk i Kina som dör för att dom kämpar för rätten att få säga vad dom tycker och det jämför du med att du inte får åka buss gratis?

Bensin konstar, underhåll kostar, att sanera spyor efter en fredag kostar, att köra tåg och bussar kostar, att dom ska gå i tid kostar och att dom ska se helt okej ut kostar pengar. Inget är gratis. Om inte du betalar för det så måste någon annan göra det, ofta mer. Det är enkel matematik: Om 75% betalar för något som 100% använder så lär det inte ske några betydande förbättringar. Även om du inte betalar för din resa så kostar du pengar. Tåget drar lite mer el med dig på, du sliter på sätet, du använder golvet. Om du bara hade vett att inse att barnsliga ideal inte imponerar på företag. Och sluta göra mitt månadskort så jävla dyrt. Jag är fattig.

I norrtälje på galej

Igår var jag och familjen i Norrtan för att träffa lite folk och sitta på en filt på en gräsmatta, mycket förnöjsamt. Allt flöt jättebra och it was the best night ever till vi skulle åka hem. För när vi kliver av bussen i Mörby så upptäcker Gabbi att vi glömt våra väskor på bussen, väskor som innehåller typ allt viktigt till oss och Leon. Så det blir till att slänga sig på telefonen och ringa SL:s kundtjänst (som inte direkt anstränger sig för att vara tillgängliga på natten) och försöka få tag på bussen. Som tur var så skulle den åka ut till Norrtan igen direkt så jag lade benen på ryggen oc sprang hela vägen ner till Danderyd. Inte klokt vad man kan ta ut sig när det gäller. Var helt blöt av svett när jag kom fram men väskorna fick jag tag på. Återvände hem i triumf och blev belönad med 72 oskulder på sängen. Eller en kram iaf.

Varm varm dag

Det är för varmt nu. Längtar till hösten och lägre temperaturer.
Har tillbringat dagen med att uthärda hetten, tv-spel, handla mat och sex i säng och dusch.
Nu kollar på på en film om bögar, ska lägga mig snart. Sov bara fyra timmar inatt.

Ska börja jobba på måndag, känns både kul och jobbigt. Samma känsla som när man skulle börja skolan igen efter sommarlovet, spänd förväntan över att få vara tillbaka i en bekant miljö som man varit borta från så länge.
Leon växer så det mullrar. Snart ett halvår, lilla gumman.

Det är inte lätt

Folk är förbannade på dom nya spårvagnarnas färg, för tråkig säger dom. Så nu ska man lägga en massa pengar på att måla om dom till en ny blå färg. Att folk alltid ska hetsa upp sig på småsaker och skita fullständigt i det som betyder något.

Inget nytt på bostadsfronten, det är inte lätt när man är fattig och inte ha många köpoäng.
Har fått fruktflugor i köket, så nu är det sanering som gäller. Soporna måste ut varje dag och inga hallon i slasken.

Något kändispar har gjort slut. Kunde inte bry mig mindre.

Hemma igen

Nu har vi flängt klart för i sommar. Var nere i Göteborg i helgen för att gå på morbror Mattias och hans sambo Annies bröllop. Skitkul med fest, släkt, god mat som det kanske blev lite för mycket av, öl och dans. Nu är vi hemma i hemmets lugna vrå och allt är väl. Är sjukt trött bara, men jag har inte varit utvilad på ett helvår så jag har väl vant mig antar jag. Nu ska jag byta på Leon.

RSS 2.0