Argh!

Ingen dator, inget internet! Ingen blogg!

Mixat

Sov över hos Fedde igen, skulle ändå vara i Norrtan tidigt och mixa singeln. Det gick sådär, hann inte med allt vi ville idag så det får vi ta imorgon men lite bättre låter det nu iaf.

Vi har ett gig bokat nästa vecka på onsdag och dom är inte lite knäppa. Dom frågade en massa om våra texter, om dom var "snälla".
- Aarå! sa vi. Klart vi är rumsrena. Hähä...
Och sen fick vi inte heta Junkies på postern, utan vi måste heta The Junk. Asså, lugna er.
Folk är fan dumma i huvudet.

Man måste fråga sig om man ens orkar.

Ibland undrar jag om det inte vore enklare att bara ge upp. Att sluta bry sig, att bara rätta sig i ledet och jobba som kontorsråtta och leva som en glad svensson. Ignorence is bliss, liksom.
Då skulle jag slippa oroa mig, "the hive mind" sköter tänkandet åt mig. Jag bara jobbar, nickar och ler.
Ah, leva som en zombie och bara roa mig med en påse chips och "Let's dance" på fredagskvällen.
La dolce vita!

Idag serru!

Träffade jag Skinhead för första gången sen förra gången. Det var väl inte vad man skulle kunna kalla ett häng, vi satt och pratade i en och en halv timme men det var sjukt trevligt att se henne igen. Samt hennes hamstrar, de två "honorna" och deras tre barn. Naturen alltså, vilken clown.

Feber, Flash Gordon och fula rosa strumpor.

Nu är jag på Lidingö igen. Farsan hade glömt att lämna busskortet när han drog idag så jag fick åka på remsan in till Ståkkålm. Dyrt! Men nu är jag här iaf.
Nisse har febran så hon är fett trög och trött, men vi tog oss ändå till den lokala fritidsgården för att umgås med lite folk.
Där träffade man minsann en massa trevligt folk samt Carro, som hade på sig rosa strumor. Så PK av henne. Vi kollade på
TV, skrek och skämtade tills typ jättesent och piratåkte hem med falsk smsbiljett.

Jag tycker att jag skriver så jävla tråkigt, vem bryr sig om vad som hände i mitt liv idag liksom? Men det ger mig något att göra iallafall.

Singel

Har börjat spela in vår första singel med bandet idag, och jag fick börja med mitt bankande. Jag tycker det gick rätt dåligt men det är bara pedanten i mig som vill ut. Egentligen lät det nog rätt bra.
Imorgon ska vi spela in gitarrer, bas och sång och allt annat oviktigt.
Köp den sen!

Hellagårdenstårilåger!

Farsan tjatar och säger att jag måste ge mig ut i Sverige och söka jobb. När jag invänder att jag har saker som binder mig här i Ståkkålmstrakten; bandet, vänner, utbildningar och annat skit så säger han att jag ska skita i det och bara dra till skåne eller vartfansomhelst och jobba. Jag har inte satsat fyra månader av mitt liv och vem vet hur många svettiga timmar på bandet bara för att helt plötsligt skita i dom och dra annorstädes. Då överger jag inte bara dom utan också mig själv. Hur ska jag kunna se mig själv i spegeln om jag bara tänker på mig själv hela tiden och inte bryr mig om andra människor som är beroende av mig?
Jobb är värt mycket, men det är värt allt!

Nu ni!

Ska jag berätta vad jag har haft för mig. Som ni kanske märkt har det blivit mycket kortfattade inlägg den senaste tiden och det beror på att jag sprungit runt i hela kompiskretsen och sovit vart det anbelangat mig.
Det började efter att jag kommit hem  från morsan den 30:e december. Åkte direkt till Nisse och hennes gäng med patroner och firade nyår, hur kul som helst. Sen stannade jag där ett par dagar, åkte hem och sov och stack dit igen ett par dagar till. Sen åkte jag hem igen, och stannade hemma ett dygn typ. Sen åkte jag till Fedde och sov över ett par dagar, spelade TP var väl det vi gjorde mest. Han hade sin dotter Aurora där också så henne fick man ju agera extrafarsa åt när det behövdes. Luktade ju inte lite bäbisspya/skit/dregel/??? när man åkte därifrån. Vi hittade också en sida som hette emocore.se, det största som hänt internets samlade töntar sen Playahead. Vi blev medlemmar och förklädde oss som en fjortonråig tjej från norra Ståkkålm. Tog inte mer än två timmar så hade vi fått två dödshot. Från en femtonåring! Han såg inte mycket ut för världen, lite som en pinne med hår i ögonen. Väldigt kul kväll. Sen åkte jag till Liingö IGEN! Men nu tog vi det mest lungt och kollade på film. OCH åt chips såklart!

Nu är det måndag och jag har inte sovit en blund i natt, så jag har gett upp det företaget. Satsar på att vara vaken till åtta eller nåt och sova, sova, sova hela dagen imorgon istället. Men nu ska jag lyssa på The Kristet Utseende, duscha och åka och repa. Vem vet vad som händer sen?

Råger över, Råger ut!

Okej

Jag berättar vad jag haft för mig senaste veckan lite senare.

Sitt still!

Öj, vad jag flänger. Jag har inte varit hemma ett helt dygn i sträck sen i december. Sover hos kompisar hela tiden och har bara kul jämt. Så kan man ju inte ha det, man ska ju stadga sig och bara sitta hemma och slöa som en riktig människa! Vänner, dom kan man ju träffa på helgerna!

Palla posten

Jag har fortfarande inte fått min MP3, men jag är inte förvånad. Bor man i Rimbo så får man vänta ett tag. Typ en vecka...

Jäss!

Idag ska jag få min nya MP3! Om posten sköter sig d.v.s
Så jag lär ju få den på onsdag.

RSS 2.0