Vi gick mest

Åkte upp till Älmsta i lördags för att ha inflyttningsfest hos Tiny. Det var inte så mycket röj, men vi spelade TP och poker och svullade godis. Sen drog Terje och jag till Norrtan för att gå på "estetfesten" När vi kom fram så gick vi och mötte Åman, men hade världens sämsta lokalsinne så det tog oss en helvtimme att hitta tillbaka till partyt. Och när vi kom dit var det slut så alla drog hem till Jennifer istället på efterfest.
Och, ja... Kekke, Matte, Malin och Jennifer lyckades bli inlåsta i en hiss. Dom satt där ett tag och vi höll på att ringa snuten men dom kom ut till slut, tack vara Matte. Sen hängde vi hos Jennifer och allt i hennes lägenhet var jättestort, man kunde sova i kökslådorna. Åt ärtsoppa och så. Jupp.
Sen drog Terje och jag oss hemåt, eller snarare ner till Nisses för lite fyllekäk. Vi satte oss nere vid hamnen för att spana efter ryssen, diskuterade tredje världkriget och så. Sen gick vi upp till statoil för Terje skulle tvunget ha cigg. Sen gick vi hem till Magica och somande sött klockan sex. I en fotölj av alla ställen...  

Kommentarer
Postat av: marianne

hahaha, låter som en kul kväll :P

2008-10-21 @ 13:46:17
URL: http://hippienerd.blogg.se/
Postat av: HippieJonas

Klart!

2008-10-21 @ 14:10:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0