Dr. Hippie pratar om: Fegisar

Vad är grejen med att vilja granska kommentarer på sin blogg, får hela tiden upp att "din kommentar kommer att postas efter att den har granskats"
Vad är problemet? Tål dom inte kritik? Är dom rädda för att folk ska titta snett på dom för att dom har dumhuvuden på sin blogg? Antingen publicerar du allt eller inget, inga jävla potkeminbloggar här inte!

Kommentarer
Postat av: Skinhead Barbiedoll

En del vill inte att hela världen ska veta alla hemligheter eller så vill dom förbli anonyma om dom är det & då är det inte så bra om folk i omgivningen skriver kommentarer till dom som sedan dyker upp på bloggen utan att bloggägaren har vetskap eller vill att alla ska veta det som står i kommentaren då det ju kan råka stå någonting som är ett känsligt ämne eller röjer den anonymas identitet.

2008-08-19 @ 12:48:10
Postat av: HippieJonas

Sant. Smällar man får ta, kan man (jag) tycka.

2008-08-19 @ 18:02:51
Postat av: Ex

Har man t ex jobbat som hora och blivit halvt ihjälslagen av en del kunder för många år sedan (som fortfarande inte lämnar en ifred) så vill man inte direkt att de ska leta upp en och våldta ens barn som de "lovat" att de ska göra. Visst, kanske skulle jag aldrig gjort det jag gjorde då, men jag var ärligt talat så naiv så jag trodde inte att det fanns stalker-galningar som håller sig fast i fem år efteråt.



Därför är jag anonym och kollar igenom kommentarerna så att folk inte skriver ut mitt namn, min adress, mitt jobb osv i kommentarerna.



Finns många orsaker.

2010-04-09 @ 07:18:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0